Mr E :)

Daisypath Friendship tickers

Monday, October 15, 2012

Redha :'(

Assalamualaikum :D today is freedom dayy ! PMR is over .. hehe :) Alhamdulillah .. lega siket .. tapi yg agak menyedihkan hari ni , tk dpat nk gayut dgn cg zuha .. what can do ~ :( REDHA jela wehhh eyla . tipu la klu kata aku tk nangis :P balik-2 tu terus hujan da mata nii .. memang da tkkn ada peluang nk tengok dia .. myb i should forgeting her .. hishhhh . bukan senang seyh nk lupakan org yg kita sayang ! lagi-2 kalau org tu mak kitew .. hummm .. hanya Allah tahu perasaan aku camne harini . pape pun i'll always pray for you cikgu T_T huwaaaaaaaaaa !! sumpah sedeh gylaaaaaaaaaaaaaa . byebye my dear cg zuha :'(

Friday, October 12, 2012

Hmm :(

Ohh goddddd .. dari semalam tak sedap hati ! mama Zuha demam :'( aku risau gyla bangang ! hmm .. i miss mama Zuha so much :( Hari selasa last dia ad at skolah Bukit Jana .. takut sangat if kitaorang terhilang contact nanti ! tak sanggup rasanya nak berjauhan dgn dia .. pape pun , you always in my mind ma .. miss your smile ! Hehe :D hope Allah permudahkan urusan mama dalam apa jua yg mama buat :') eyla takkan pernah lupa doakan mama .. take care of your health ea ma .. jangan demam lagi kayy ;)

I Love You Till The End Of Time Mama :)

Hai ! Assalamualaikum :) yeah .. petang ni rajin nk update blog coz nak cerita about my dear lovely mama ! eyla sayang Mama Zuha .. act kitaorang baru je kenal , tapi entah kenape , eyla rasa betul-2 sayang dia n eyla da anggap dia mcm mak eyla sendiri .. so .. mama Zuha is my second mother in my life ! i do love her very much .. eyla sentiasa teringat n rindukan mama Zuha :( hope kita dpt jalin hubungan sbg mak ngan anak smpai bile-2 .. Amin :) This is my mama :*